×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Richard Groenendijk woensdag onder het mes

Richard Groenendijk woensdag onder het mes
28.05.2019 -

Richard Groenendijk ondergaat woensdag een ooglidcorrectie. De cabaretier is naar eigen zeggen helemaal klaar met de 'Franse draperie gordijnen' die op zijn wimpers hangen.


‘Ik krijg er smetvlekken van. Het is echt erg’, vertelt Richard in een filmpje op Instagram. ‘Ik krijg er koppijn van dus ik ga morgen naar de kliniek en ik ga het eraf laten halen.’

Helemaal gerust is Richard er overigens niet op. ‘Ik vind dat natuurlijk allemaal weer doodeng. Want dat moet met een spuit en een gedoe. Maar dat kan mij niets schelen. Het schijnt binnen tien minuten, een kwartiertje klaar te zijn’, spreekt hij zichzelf moed in.

‘U vindt daar natuurlijk van alles van maar het kan mij niets schelen want ik heb er echt last van’, gaat Richard verder. ‘Ik hoef er niet jonger uit te zien maar als een of andere treurige oude boze hagedis vind ik ook niet echt een succes. Dus als u het niet erg vindt, ik laat morgen de hechtingen zien.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zo. Klaar met die rolluiken. @velthuiskliniek

Een bericht gedeeld door Richard Groenendijk ⭕️fficial (@richard_groenendijk) op