×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Richard Gere voor de derde keer getrouwd

18.04.2018 -

Richard Gere (68) en de Spaanse socialite Alejandra Silva (35) zijn begin april getrouwd. De twee zijn van plan hun huwelijk met familie en vrienden begn mei te vieren.


Het is het derde huwelijk voor Richard, die eerder getrouwd was met model Cindy Crawford en actrice Carey Lowell. Met Carey kreeg hij een zoon, de nu achttienjarige Homer.

Gere en Silva lieten zich in 2015 voor het eerst samen in het openbaar zien bij een filmfestival in de Italiaanse stad Taormina. Ook doken er destijds foto's op van de filmster en zijn vriendin op een jacht voor de kust van Sicilië. Daarna vergezelde Silva de acteur naar filmpremières in Madrid.

Alejandra is de dochter van zakenman Ignacio Silva, een oud-vicevoorzitter van de Spaanse voetbalclub Real Madrid. Voor haar is het haar tweede huwelijk. Ze was eerder getrouwd met Govind Friedland, met wie ze een zoon kreeg, de nu vijfjarige Albert.

Na een langeafstandsrelatie wonen Richard Gere en Alejandra Silva nu samen in New York.