×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rian Gerritsen vervangt Antje Monteiro

24.04.2018 -

Rian Gerritsen, bekend van De Luizenmoeder, vervangt Antje Monteiro in de voorstelling Opvliegers 4 - Trossen Los!. Antje Monteiro speelde drie theaterseizoenen lang in de vriendinnencomedy, maar speelt komend theaterseizoen de rol van Donna in de musical Mamma Mia!.


Rian speelt in Opvliegers 4 de rol van Loes, de zus van Monteiro's personage Lydia. Ze komt aan boord van een cruiseschip de vriendinnen Moniek (Sandra Mattie), Joke (Anouk van Nes) en Shirley (Joanne Telesford) tegen. Ze zijn op reis, maar hebben allemaal moeite om hun problemen aan wal te laten.

Loes is door haar zus, een bekende zangeres, gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar het roken van twee pakjes sigaretten per dag, heeft haar zangstem geen goed gedaan. En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Rian Gerritsen is onder meer bekend van de televisieseries Van Speijk, Dokter Deen, Celblok H, Spangas en De Luizenmoeder en de films Langer Licht, De Wederopstanding Van Een klootzak en Kidnap. Binnenkort speelt ze de hoofdrol in de Italiaanse film Due piccoli Italiani van Paulo Sassenelli.