×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ria Valk kankervrij

2.08.2013 -

Ze zat een paar weken in onzekerheid, maar woensdag kreeg Ria Valk het verlossende bericht dat ze officieel schoon is verklaard van huidkanker. "Ik ben ontzettend opgelucht", aldus de 72-jarige zangeres.


Ria kreeg in mei te horen dat een plekje bij haar neus huidkanker bleek te zijn. Ze werd geopereerd in Spanje, waar ze op dat moment verbleef. "Ik dacht dat alles weggehaald was, maar enige tijd na de operatie kreeg ik een brief van het ziekenhuis. De arts schreef dat hij vreesde niet zorgvuldig genoeg te zijn geweest. Ik schrok me rot!"

In Nederland werd ze opnieuw onderzocht door een andere arts, die Ria kon geruststellen, vertelt ze in De Telegraaf. "Alles is toch weg, ze kunnen geen huidkankercel meer vinden."