Ria Thielsch

Ria Thielsch over Luv’-rel: ‘Ik begrijp Chimène niet’

Eerder had Ria Thielsch geen goed woord over voor Marga Scheide. De voormalig Luv’- zangeres deed vorig jaar in een exclusief interview in Weekend haar relaas over het blonde boegbeeld van de vroegere meidengroep. Toch is het nu Chimène van Oosterhout die het in de ogen van Ria niet goed kan doen.

Ria Thielsch ontvangt nog regelmatig nieuwsberichten over Luv’ van fans. Zo kwam ze er bijvoorbeeld achter dat één derde van de fans is afgevallen na haar vertrek vorig jaar, maar óók wat er onlangs is voorgevallen tussen Chimène van Oosterhout en Marga Scheide, die nu solo verdergaat. ‘Ook kreeg ik doorgestuurd dat Chimène zich op de Luv’-fansite momenteel verdedigt over bepaalde uitspraken die ze heeft gedaan in interviews, en zichzelf probeert goed te praten. Terwijl, dat meisje zwaar in de vijftig is, dus ze weet heel goed wat ze heeft gezegd’, aldus Ria.

Verbazing

Vorige maand vertelde Chimène in gesprek met Weekend dat ze niet weet en begrijpt waarom Marga, in plaats van met haar en José Hoebee, opeens alleen voor een eerder geplande Luv’-tour in België is benaderd. ‘Ze hebben mij er niet bij betrokken, ik ben er niet bij geweest en ik heb geen contact met die organisatie gehad’, liet Chimène weten. Hoewel Ria eerder geen goed woord over had voor Marga, heeft ze toch met grote verbazing het interview met Chimène gelezen. ‘Waar ik me aan stoor is dat Chimène maar vier maanden bij de groep heeft gezeten, maar doet alsof ze er heel veel werk aan heeft gehad. Ik begrijp dat niet’, laat Ria nu weten.

Afgesloten hoofdstuk

‘Wat ik ervan vind dat Marga nu alleen doorgaat, daar laat ik me niet over uit, ik wil me überhaupt niet bemoeien met deze kwestie. Nogmaals: het interesseert me allemaal niet, dat is een afgesloten hoofdstuk. Belangrijker vind ik om mijn eigen ‘ik’ weer te vinden, in plaats van mij uit te spreken over het ene na het andere probleem bij Luv’.’

LEES OOK:

DAVE ROELVINK VERLIEST MACHT OVER STUUR EN RIJDT LAMBORGHINI IN DE PRAK

ZIEN: HET LUXE ONDERKOMEN VAN ISA HOES

EX KJELD NUIS HAALT UIT: ‘JE HEBT ME WÉL BEDROGEN’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen