Jamie Oliver

Restaurants Jamie Oliver voorgoed dicht

Jamie's Italian in Rotterdam en Den Haag, een restaurantconcept van tv-chef Jamie Oliver, sluiten per direct voorgoed de deuren. Dat laat de directie van Italian Food Concepts Netherlands woensdag weten.

‘Het uitblijven van omzet door de coronacrisis in de afgelopen weken en het uitblijven van omzet in de komende weken mogelijk zelfs maanden, in combinatie met het doorlopen van de vaste lasten, heeft er voor gezorgd dat wij geen verdere toekomst zien voor onze restaurants’, zo luidt de verklaring. Het besluit voor de definitieve sluiting komt een dag nadat het kabinet bekend had gemaakt dat de maatregelen voor de horeca nog tot minstens 28 april worden verlengd.

Wereldwijd

De Britse chef Jamie Oliver werd in de jaren negentig bekend door zijn tv-show The Naked Chef. Hij bracht kookboeken uit en daarnaast opende hij wereldwijd restaurants, maar vooral in Groot-Brittannië gingen deze in voorgaande jaren al failliet. Olivers restaurant Fifteen in Amsterdam, een franchise van de Londense variant, ging in 2016 over de kop.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Rolf Sanchez: ‘De waarheid over relatie met OG3NE-zangeres’

ZIEN: zó zag Nikkie de Jager eruit als kind

Dit is de nieuwe (bekende) liefde van Emma Heesters

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen