Reünie Seinfeld

Het ziet ernaar uit dat de tv-serie Seinfeld in een of andere vorm nieuw leven wordt ingeblazen. Jerry Seinfeld kwam op het radiostation WFAN vertellen over football, maar het gesprek nam al snel een andere wending toen de komiek diende uit te leggen wat hij eerder deze maand met Jason Alexander had besproken in Tom's Restaurant.

Jason speelde in de succesvolle serie de rol van George Constanza en de gevel van Tom's Restaurant was vast onderdeel in de serie uit de jaren negentig. Seinfeld vertelde dat ze geen reclamespotje aan het opnemen waren of een episode voor Jerry's internetserie Comedians In Cars Getting Coffee. ''Eigenlijk is het een geheim project. En daarmee heb ik al meer verteld dan ik zij mogen.''

Daarna belandde Jerry Seinfeld in een spel met twintig vragen. Daarin gaf hij toe dat er inderdaad gefilmd werd en dat er andere karakters uit Seinfeld bij betrokken waren. Op de vraag of Jason Alexander zichzelf speelde of de rol van George, was het antwoord George. En hij gaf toe dat Seinfeld's medebedenker Larry David bij het project betrokken is.

Tijdens het spervuur van vragen vertelde Jerry ook nog dat het resultaat van de opnames snel te zien zal zijn voor publiek, dat er op meerdere locaties is gefilmd, maar ook dat het bij een eenmalig iets blijft.