×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

René van der Gijp gaat trouwen

René van der Gijp gaat trouwen
5.01.2020 -

De vraag der vragen was blijkbaar vorig jaar al gesteld, maar nu mag ook iedereen het weten: René van der Gijp en zijn vriendin Minouche de Jong gaan trouwen. Dat maakte de toekomstige mevrouw Van der Gijp bekend.


‘Op 31 oktober heeft René mij ten huwelijk gevraagd,’ valt te lezen naast een foto van het stel  op Instagram Stories van Minouche de Jong. ‘Omdat we het eerst aan onze naaste familie en vrienden wilden vertellen, hebben we het nog even stilgehouden. Maar nu mag iedereen het weten!’ Het lijkt erop dat de twee elkaar dit jaar nog het jawoord gaan geven, want Minouche sluit haar bericht af met #wedding2020.

De oud-voetballer is sinds 2017 samen met zijn verloofde. Daarvoor had hij een relatie met Daniëlle van Sijthoff, die in 2016 onverwacht overleed.