×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

René Froger met familie Alpe d’Huez op

René Froger met familie Alpe d’Huez op
5.06.2019 -

René Froger gaat donderdag zijn best doen om zes keer de Alpe d'Huez te beklimmen in het kader van de inzamelingsactie Alpe d'HuZes. Hij hoeft het niet alleen te doen; bijna zijn hele gezin gaat mee.


‘Ik ben zo ongelooflijk trots op mijn zooitje,’ schrijft René aan de vooravond van de actie bij een gezinsfoto op Instagram. ‘Allemaal met hart en ziel morgen de berg op. Alpe d’HuZes we gaan je zien. En jij ons …. hahahaha.’

In Team Toppers zitten naast René ook zijn vrouw Natasja en zijn kinderen Danny, Maxim en Natascha. Ook onder anderen oud-wielrenners Leontien van Moorsel en Michael Zijlaard fietsen mee voor René.

Al het geld dat wordt opgehaald gaat naar kankeronderzoek. René werd in de zomer van 2004 zelf getroffen door prostaatkanker.

Foto: Instagram René Froger