Renate Verbaan en Jan Kooijman worden columnist

Renate en Jan zijn de kersverse columnisten van maandblad Glossy. Dit betekent het vertrek van columnisten Yolanthe Cabau van Kasbergen en Bastiaan van Schaik.

In de Glossy van deze maand zijn de eerste columns van RTL 5-presentatrice Renate en GTST-acteur en So You Think You Can Dance-jurylid Jan al te lezen.

“Ik vond het ontzettend leuk dat ik gevraagd werd endat mijn leven als spannend genoeg wordt gezien om me uit te nodigen voor eencolumn. Ik leid een alledaags leven, maar ik kan me voorstellen dat debuitenwereld daar anders over denkt,” vertelt Renate in Glossy.

Volgens de vriendin van Winston Gerschtanowitz is haar werk voor detelevisie maar een klein deel van haar leven, dus ze zal voornamelijk over haarprivé-leven schrijven. In tegenstelling tot Jan, die zijn privé-leven lievervoor zichzelf houdt. “Ik ben daar toch vrij behoudend in. Ongetwijfeld zal heter heus wel een keertje over gaan, maar ik kies toch liever voor andereonderwerpen dan mijn relatie of familie.”

Toch is er een persoonlijk probleem dat de knappe acteur wel wil delen.“Misschien moet ik maar eens van me afschrijven dat ik het echt niet leuk vinddat ik grijs word…”