×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Renate had geen interesse in Winston

20.09.2017 -

Renate Gerschtanowitz had jaren geleden totaal geen interesse in haar toekomstige man Winston. Een vriendin van de presentator wilde haar aan hem koppelen maar dat zag het toenmalige model niet zo zitten.


'Ik was toen in Zuid-Frankrijk voor modellenwerk en er waren twee Nederlandse meisjes en dat waren vriendinnen van Winston', vertelt Renate in het RTL 4-programma 'The Story Of My Life'. Een van hen vertelde Renate dat ze nog 'een leuke vriend' had in Nederland die 'echt iets voor haar' zou zijn.

Toen duidelijk werd dat Winston die vriend was, sloeg bij Renate de vertwijfeling toe. 'Ik zei: ‘Oh nee, dat is zo niet mijn type. Dat vind ik zo’n kakker'. Dat waren letterlijk mijn woorden'.

Renate kwam er echter al snel achter dat Winston leuker was dan ze vooraf had verwacht. Tijdens een etentje ontmoetten de twee elkaar en Renate was direct om. 'We zaten die avond met elkaar aan tafel en ik was helemaal van slag. Meteen. Terwijl ik dat echt niet had verwacht. Ik dacht dit wordt een hele ongemakkelijke avond maar het werd dus bloedgezellig'.

Het etentje mondde uiteindelijk uit in een langdurige relatie en in 2011 tot een huwelijk.

Winston deelde alvast een stukje van de uitzending van vanavond:

 

 

Vanavond in "Story of my life" zo zie ik er uit als ik 65 ben…..denken ze Haha

Een bericht gedeeld door Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) op