×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

René van der Gijp smoorverliefd

16.10.2017 -

René van der Gijp heeft nieuw liefdesgeluk gevonden bij de 41-jarige Minouche. De twee kennen elkaar al een poosje. ‘Maar we zijn erachter gekomen dat we echt dol op elkaar zijn,’ aldus de 56-jarige Voetbal Inside-analist die vorig jaar door een ware hel ging toen zowel zijn moeder als zijn 47-jarige vriendin Daniëlle Sijthoff overleed.


‘Ik ben weer een verliefd man,’ bekent René. ‘Ik ken haar al een poosje, maar de liefdesvlam is pas onlangs overgeslagen.’ Na zijn eerste huwelijk wilde hij niet meer samenwonen. Dat deed hij niet met de vorig jaar op jonge leeftijd overleden Daniëlle en dat zal nu ook met Minouche niet gebeuren. En dat het goed zit tussen de twee, blijkt wel wanneer René bekent dat ze al in zijn beroemde bubbelbad in de tuin heeft gezeten.

De analist vindt het heerlijk dat Minouche helemaal niets met voetbal heeft. ‘Gelukkig ben ik van alle markten thuis en kan ik overal over meepraten,’ grapt hij.

Het gerucht dat de twee iets samen hebben, ging al langer, maar werd steeds door de twee ontkend. Nu mag echter iedereen weten dat Gijp weer tot over z’n oren verliefd is.