René van der Gijp smoorverliefd

René van der Gijp heeft nieuw liefdesgeluk gevonden bij de 41-jarige Minouche. De twee kennen elkaar al een poosje. ‘Maar we zijn erachter gekomen dat we echt dol op elkaar zijn,’ aldus de 56-jarige Voetbal Inside-analist die vorig jaar door een ware hel ging toen zowel zijn moeder als zijn 47-jarige vriendin Daniëlle Sijthoff overleed.

‘Ik ben weer een verliefd man,’ bekent René. ‘Ik ken haar al een poosje, maar de liefdesvlam is pas onlangs overgeslagen.’ Na zijn eerste huwelijk wilde hij niet meer samenwonen. Dat deed hij niet met de vorig jaar op jonge leeftijd overleden Daniëlle en dat zal nu ook met Minouche niet gebeuren. En dat het goed zit tussen de twee, blijkt wel wanneer René bekent dat ze al in zijn beroemde bubbelbad in de tuin heeft gezeten.

De analist vindt het heerlijk dat Minouche helemaal niets met voetbal heeft. ‘Gelukkig ben ik van alle markten thuis en kan ik overal over meepraten,’ grapt hij.

Het gerucht dat de twee iets samen hebben, ging al langer, maar werd steeds door de twee ontkend. Nu mag echter iedereen weten dat Gijp weer tot over z’n oren verliefd is.