×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

René terug bij Voetbal Inside

14.03.2016 -

René van der Gijp zat maandagavond weer aan tafel bij Voetbal Inside, anderhalve week na het overlijden van zijn levenspartner Daniëlle Sijthoff. De voetbalanalist kreeg aan het begin van de uitzending een luid applaus.


Presentator Wilfred Genee vroeg na een korte introductie hoe het met Van der Gijp ging. "Je kan moeilijk zeggen dat ik in de lekkerste tijd van mijn leven zit, natuurlijk", antwoordde de oud-voetballer, die met Daniëlle een zoon van veertien heeft. "Ik ben blij dat het lekkere weer er aankomt, anders wordt het nog triester allemaal."

Van der Gijp gaf vervolgens aan dat hij wilde dat de talkshow op normale wijze zou verlopen. "Laten we nou alsjeblieft gewoon normaal blijven doen, ja?", zei hij. "Dat lijkt me wel het beste, ja."