×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

René en Maxim Froger schitteren op het ijs

23.03.2017 -

René Froger en zijn zoon Maxim hadden donderdagavond een glansrol bij de première van Believe, de nieuwe show van Holiday On Ice. Terwijl René optrad, toonde Maxim zijn schaatskunsten.


“Ik ga niet schaatsen, het walletje moet bij het schuurtje blijven”, zei René donderdag in RTL Boulevard. “Je persoonlijke sterke kanten moet je belichten.”

Hoewel zijn vader geen zin had om het ijs op te gaan, kon Maxim niet wachten. “Het is zo leuk om weer te doen”, zei de jonge Froger, die in 2008 het programma Kinderen dansen op het ijs won. Maxim was blij dat zijn vader in de buurt was. “Hij kan af en toe even een knikje geven of een hand opsteken, zo van ‘het gaat goed, pik’, daar word ik ook weer rustig van.”

De druk was hoog voor vader en zoon. In de zaal zaten niet alleen verschillende BN’ers, maar ook de hele familie Froger. “De hele familie komt kijken”, wist René. “Tantes, ooms echt iedereen.”