×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Relatiedip George Clooney?

6.07.2013 -

George Clooney en Stacy Keibler hebben de Amerikaanse feestdag Onafhankelijkheidsdag niet samen doorgebracht. RadarOnline voelt nattigheid, aangezien het stel al sinds 16 maart niet meer samen in het openbaar is gespot.


George was op 4 juli in Italië. De acteur reisde per boot naar Villa d’Este in Tivoli, om daar te genieten van een vuurwerkshow. Keibler zat ondertussen in de VS. De blondine feestte in Malibu.

Maar volgens een insider zijn Stacy en George nog wel degelijk een stelletje. ''Ze is niet in Italië, omdat ze moet werken en een fotoshoot heeft in New York. Daarna werkt ze een hele hoop persevenementen af om haar nieuwe show te promoten, die op 22 juli wordt gelanceerd'', legt de bron de afwezigheid van Keibler aan Clooneys zijde uit.