Relatie Take That-ster overleeft vreemdgaan

Mark Owen is opgelucht dat zijn vrouw Emma Ferguson hem heeft vergeven voor zijn scheve schaats. De Take That-zanger is Emma 'ongelofelijk dankbaar' dat hij nog een kans kreeg toen hij haar voor hun bruiloft opbiechtte minstens tien affaires tussen 2004 en 2009 te hebben gehad.

"Ik voel me elke dag opgelucht dat ik bij mijn gezin en bij Emma kan zijn. Ik ben heel erg dankbaar", vertelt Mark in Notebook magazine van Sunday Mirror. "Emma is heel geduldig geweest en ik kan haar niet genoeg bedanken. Ik hou met heel mijn hart van mijn gezin." De zanger vertelde zijn vrouw in maart 2010 dat hij haar met tenminste tien vrouwen had bedrogen, en een affaire had gehad met accountmanager Neva Hanley (24). In datzelfde jaar werd Mark opgenomen voor zijn alcoholverslaving. "Ik ben een idioot geweest. Het is mijn fout. Niemand anders is schuldig. Ik heb geleefd met een schuldgevoel", legde hij destijds uit. "Misschien was drank een manier om met mijn schuldgevoel om te gaan. Ik weet het niet. Het heeft niet geholpen."

Nog een kans

Vrienden van het stel waren er niet van overtuigd dat hun relatie de onthullingen van Mark zou overleven. Maar Emma gaf Mark nog een kans toen hij uit de kliniek voor zijn alcoholverslaving kwam. Mark en Emma hebben drie kinderen.