Relatie Romy voorbij?

De geruchten zwellen aan dat de relatie tussen Romy Monteiro en haar verloofde Django voorbij is. De zangeres en presentatrice stelde een paar maanden geleden haar voorgenomen huwelijk uit tot 2019 maar volgens insiders is de bruiloft nu helemaal van de baan.

Nadat Romy Monteiro enkele weken geleden haar eerste solo-voorstelling in de Nederlandse theaters voor dit jaar plotseling afblies, is de geruchtenmachine rond de succesvolle zangeres en presentatrice op volle toeren gaan draaien. Volgens de officiële verklaring die naar buiten werd gebracht zou bij Romy een infectie zijn vastgesteld die er voor zou zorgen dat zij niet kon optreden. De geruchten zijn echter dat de zangeres overwerkt zou zijn. Niet verwonderlijk gezien de drukke agenda van Romy, die sinds haar hoofdrol in de musical De Bodyguard bijna geen dag meer vrij is geweest.

Ook wordt in de wandelgangen inmiddels gefluisterd dat Romy weer alleen is. De verloving met marinier Django zou verbroken zijn en het voorgenomen huwelijk tussen de twee zou van de baan zijn. Zélf wil de zangeres niet reageren tegenover Weekend op alle verhalen. Het viel wel op dat zij de afgelopen feestdagen zonder haar Django doorbracht, en ook de avond van Oud en Nieuw vierde Romy met haar moeder en andere familieleden maar verloofde Django ontbrak op alle foto's.