Relatie met vrouw werkte niet voor Patrick Martens

Patrick Martens heeft als jonge jongen wel eens een vriendinnetje gehad. 'Ik heb heel veel vriendinnen, maar een relatie met een vrouw, nee,' aldus Patrick.

De acteur vertelt aan Viva dat dit niet werkte voor hem. "Natuurlijk niet. Ik heb heel veel vriendinnen, maar een relatie met een vrouw, nee."

"Het was gezellig, maar verder dacht ik: néé", vervolgt Martens. Hij bekent ook weleens het bed te hebben gedeeld met een vrouw. "Wel gedaan, maar dat was echt een straf."

Patrick vertelde zijn ouders op 23-jarige leeftijd dat hij op jongens valt. "Heel mijn familie wist het, behalve mijn ouders, haha. Misschien wil je het ook niet zien als ouder, zonder dat je er echt op tegen bent", denkt Martens. Zijn ouders merkten destijds al wel dat er iets aan de hand was met hun zoon. "Toen ik het eenmaal zei, was er een soort opluchting: oh, is dat het. Helemaal prima."

Patrick heeft een vriend die woont in Parijs. "We zijn nu iets meer dan een jaar samen", aldus Patrick, die momenteel druk is met de voorbereidingen van zijn musicaldebuut in The Bodyguard. "Normaal zien we elkaar elk weekend of om het weekend, maar door de musical zal ik een ander ritme krijgen", legt Martens uit. "Ja, het wordt een uitdaging, maar we hebben er vertrouwen in."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen