×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

relatie Kourtney Kardashian voorbij

8.08.2018 -

Na twee jaar is de relatie tussen Kourtney Kardashian en Younes Bendjima tot een einde gekomen. De 39-jarige realityster en haar 25-jarige liefje zijn uit elkaar gegaan na hun gezamenlijke vakantie in Italië. Younes zou inmiddels al met een andere dame gespot zijn in een zonnig Mexicaans vakantieoord, wat hem op boze Instagram-comments kwam te staan van zijn 'ex-schoonzus' Kim Kardashian.


'Ik dacht dat je met je vrienden op vakantie was, Pinokkio', schrijft Kim onder een post van Younes, waarin hij de paparazzi foto's van hem met een schaars geklede dame probeert te verklaren. Kourtney zelf heeft nog niet op de breuk gereageerd.

Het was Kourtney's eerste lange relatie sinds de scheiding van de vader van haar kinderen, Scott Disick. Vlak na de breuk met Disick zou ze een korte romance met Justin Bieber hebben gehad.