×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Relatie Kendall Jenner alweer voorbij

31.08.2018 -

De relatie tussen Kendall Jenner en Ben Simmons is na drie maanden tot een einde gekomen. Volgens een bron hebben de twee nog wel contact via Whatsapp, maar brengt het model ook tijd met anderen door.


Eerder deze maand vierden Kendall en Ben nog vakantie in Mexico met Khloe Kardashian en haar vriend Tristan Thompson. De reden van de break-up zou zijn dat de realityster zich nooit volledig op de relatie heeft toegelegd.

'Ze wilde haar opties openhouden. Kendall vond Ben leuk, maar meer als een zomerliefde. Ze hebben beide drukke carrières, dus het is wat het is. Zij is nu niet op zoek naar een vaste, serieuze relatie. Het was gezellig zolang het duurde en nu blijven ze gewoon vrienden,' aldus de bron aan E! News.