×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Relatie Coldplay-zanger Chris Martin en Fifty Shades-actrice Dakota Johnson wordt serieuzer’

26.06.2018 -

De relatie van Chris Martin en Dakota Johnson wordt steeds serieuzer. Ingewijden vertellen dat de Coldplay-zanger en de Fifty Shades-actrice elkaar steeds beter leren kennen.


'De afgelopen twee weken hebben ze veel tijd samen doorgebracht', vertelt de bron aan People. 'Chris woont in Malibu en Dakota schijnt het daar naar haar zin te hebben. Soms gaan ze buiten de deur eten met vrienden, maar meestal nodigen ze mensen bij hen thuis uit. Ze gaan samen naar het strand, en maken wandelingen door de buurt. Ze lijken te genieten van een rustig leven.'

De 41-jarige Chris en de 28-jarige Dakota worden sinds oktober aan elkaar gekoppeld. Toen zaten ze samen in een sushirestaurant in Los Angeles. Afgelopen weekeinde werden ze samen gespot in Malibu toen ze Zeppelin, de hond van de actrice, uitlieten.