×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Relatie Cheryl en Liam publiciteitsstunt’

22.02.2018 -

Volgens insiders hielden Cheryl Tweedy (34) en Liam Payne (24) eerder deze week bij de Brit Awards de schone schijn opgehouden en is hun relatie 'zo goed als over'.


De reden waarom de twee samen op de rode loper verschenen en stralend met elkaar poseerden, was omdat Liam een nieuwe single te promoten heeft en negatieve publiciteit nu niet kan gebruiken. Dit meldt Daily Mail.

'Het was niks meer dan een stunt. Volgens meerdere vrienden van het stel gaat het al een tijdje niet goed en gaan ze binnenkort echt uit elkaar. Omdat Liam iets te promoten heeft, stemde Cheryl ermee in om een front te vormen en samen naar de awardshow te gaan. Ze proberen er het beste van te maken, nu de eerste verjaardag van hun zoon Bear eraan komt. Maar het gaat allemaal niet van een leien dakje', aldus de insider.

 

#BRITs

Een bericht gedeeld door Liam Payne (@liampayne) op

Volgens de ingewijde spendeert Cheryl haar tijd vooral thuis met Bear, waar Liam vaak weg is: 'Dat zorgt voor frictie. Zij heeft er bewust voor gekozen om thuis te blijven bij haar kind en geen nanny in te huren. Ze vindt uitgaan ook niet meer zo leuk als vroeger'. Een andere bron voegt toe: 'Net als veel andere jonge stellen met een jong kindje, hebben ze er moeite mee om tijd voor elkaar te vinden en maken'.

Eerder deze week publiceerden Britse media verschillende verhalen over een aanstaande breuk. Cheryl zei dinsdag bij een bijeenkomst van haar stichting in Newcastle dat er niets aan de hand was: 'Het gaat goed met ons'.