×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Relatie Bradley Cooper en Irina Shayk wankelt’

‘Relatie Bradley Cooper en Irina Shayk wankelt’
6.06.2019 -

Het gaat niet goed meer tussen Bradley Cooper en Irina Shayk. Het model zou haar koffers hebben gepakt en hun huis in Los Angeles hebben verlaten. Ze zou hun twee-jarige dochtertje Lea De Seine meegenomen hebben.


‘Hun relatie is de afgelopen maanden behoorlijk gaan wankelen, daarom dacht Irina dat het beter was dat ze afstand van elkaar zouden nemen. Maar of dat de oplossing tot verzoening is valt nog maar te bezien, want het gaat al tijden niet goed meer,’ vertelt een bron aan Mirror.

Eerder dit jaar gingen geruchten dat Bradley een innige band had met Lady Gaga, met wie hij samen speelde in de film A Star Is Born. Hun optreden tijdens de Oscaruitreiking werd door sommigen zelfs als ‘ongemakkelijk’ bestempeld, omdat de twee erg intiem waren terwijl Irina toekeek vanaf de eerste rij. Gaga reageerde daarop via dat sociale media: ‘Ja, mensen zagen inderdaad liefde. Want als je een liefdesliedje zingt, is dat het gevoel dat je bij mensen wilt overbrengen. Dat is alles.’