Regelen uitvaart Bobbi Kristina enorme chaos

De families Brown en Houston kunnen het moeilijk met elkaar eens worden over hoe de uitvaart van Bobbi Kristina Brown eruit moet gaan zien. "Beide kanten van haar familie zijn nog steeds niet tevreden en ze zitten niet op dezelfde golflengte", zo weet een insider te melden.

"Er is veel gaande achter de schermen. Er moet veel gebeuren in een kort tijdsbestek." Een andere bron bevestigt in People de besluiteloosheid rond de uitvaart van de eerder deze week overleden dochter van Bobby Brown en Whitney Houston: "Alles verandert constant."

Nadat Bobbi Kristina overleed na zo'n half jaar in coma te hebben gelegen doken er verschillende berichten op over de uitvaart. Aanvankelijk werd gemeld dat ze donderdag begraven zou worden, maar later verschenen er berichten dat de uitvaart zaterdag zou zijn. Momenteel wordt aangenomen dat er zaterdag een uitvaartdienst in Atlanta is en ze vervolgens maandag in New Jersey wordt begraven naast haar moeder.

De familie zit niet bepaald op aandacht rond de dood van Bobbi Kristina te wachten; haar broer Bobby Brown Jr. reageerde woensdag nog boos op alle nieuwe volgers en aandacht die hij krijgt op Twitter: "Mensen geven geen reet om je totdat je relevant bent en ze houden niet van je totdat je beroemd of dood bent. Ik wil deze volgers niet. Dit is echt voor mij, dit is mijn leven, mijn zus. En geen verdomd trending topic."