×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rechtszaak over sekspop Patricia Paay in november

27.09.2018 -

De rechtszaak van Patricia Paay tegen Johan Vlemmix dient op 30 november. De rechtbank in Den Bosch heeft dat donderdag bepaald nadat de zaak eerder moest worden uitgesteld omdat de advocaat van Paay zich had teruggetrokken.


Paay eist een schadevergoeding van 30.000 euro van de bekende ondernemer uit Eindhoven omdat hij een levensgrote sekspop van haar op de markt wilde brengen.

Paay heeft volgens de rechtbank een nieuwe advocaat gevonden. Ze stelt dat haar carrière in het slop is geraakt door de geruchtmakende verspreiding van een plasseksvideo en dat Vlemmix dat heeft misbruikt om zijn handel te beginnen.

Volgens Vlemmix is daar geen sprake van. De Eindhovenaar liet eerder al weten bereid te zijn tot het maken van excuses, maar hij weigert te betalen of te schikken.