×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rechtszaak Ant McPartlin 2 weken uitgesteld

4.04.2018 -

De Britse presentator Anthony 'Ant' McPartlin hoeft vandaag niet in de rechtbank te verschijnen om zich te verantwoorden voor rijden onder invloed. De zitting is met bijna twee weken uitgesteld. De nieuwe datum voor de hoorzitting is maandag 16 april.


Naar verluidt stelt de rechtbank van Wimbledon de hoorzitting uit om Ant de tijd te geven om de intensieve fase van zijn afkickproces te kunnen voltooien, meldt The Sun. 'De rechters houden rekening met zijn persoonlijke problemen en waarderen dat hij pro-actieve stappen neemt om die problemen op te lossen, wat positief is', zegt een bron van The Sun. De officiële verklaring van de rechtbank luidt: 'We zijn een verdaging overeengekomen en op maandag 16 april is een nieuwe zittingsdatum vastgesteld'.

De presentator werd zondag 18 maart opgepakt op verdenking van rijden onder invloed nadat hij bij een auto-ongeluk betrokken was geraakt. Hij riskeert een gevangenisstraf van zes maanden, een geldboete en een rijverbod van een jaar.

De 42-jarige Ant heeft een roerige tijd achter de rug. Afgelopen zomer werd hij opgenomen in een afkickkliniek vanwege zijn verslaving aan pijnstillers en begin dit jaar zette hij een punt achter zijn huwelijk.