×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Realityster Blac Chyna bedreigt kapster met mes

Realityster Blac Chyna bedreigt kapster met mes
11.05.2019 -

Realityster Blac Chyna zit opnieuw in de problemen, nadat ze volgens TMZ haar persoonlijke haarstyliste heeft bedreigd met een mes. De twee kregen zaterdag ruzie, Chyna trok het wapen en probeerde daarna weg te komen in haar auto terwijl de styliste met blikjes frisdrank ging gooien.


Volgens bronnen zou Chyna nog geld verschuldigd zijn aan de kapster. Toen de vrouw om het geld vroeg, werd de realityster boos en bedreigde haar met een wapen. Dat staat in elk geval in het politierapport waarin Blac Chyna wordt genoemd bij naam. Omdat het 6-jarige zoontje van Chyna aanwezig was, kan ze ook een bezoekje verwachten van de kinderbescherming.

In januari raakte Chyna ook al betrokken bij een gevecht, deze keer met haar visagiste. Toen moest de politie er ook al aan te pas komen.