×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Raymond van Barneveld en zijn vrouw Silvia gaan scheiden

Raymond van Barneveld en zijn vrouw Silvia gaan scheiden
12.03.2019 -

Na een huwelijk van bijna 25 jaar hebben Raymond van Barneveld en zijn echtgenote Silvia besloten om uit elkaar te gaan. Dat bevestigt de manager van Raymond na berichtgeving van de Britse tabloid The Sun.


Op beelden in handen van The Sun is te zien hoe Barney in een hotellobby een intiem moment beleeft met een onbekende vrouw. Een van de gasten vertelt: ‘Ik dacht dat het zijn dochter was. Totdat ze begonnen te zoenen.’

‘De echtscheiding is inmiddels ingezet en Raymond en Silvia willen dat graag in alle rust en in onderling overleg regelen en vragen dan ook aan alle media dat te respecteren’, aldus manager Jaco van Bodegom.

De darter en zijn vrouw waren 25 jaar getrouwd en hebben twee kinderen. Silvia stond hem door de jaren heen regelmatig bij tijdens wedstrijden.