×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Raymann: ‘Vreselijk dat Humberto moet stoppen’

1.03.2018 -

Jörgen Raymann is ontstemd door het besluit van RTL om Humberto te vervangen als presentator van RTL Late Night. 'Ik vind het vreselijk. Ik weet niet wat er gebeurd is', aldus de 51-jarige presentator en cabaretier in WNL-radioprogramma 't Wordt Nu Laat.


Humberto maakte gisteravond zelf bekend dat hij moet stoppen als presentator van de talkshow. Na vijf jaar vond RTL het tijd voor een ander gezicht. Twan Huys volgt hem op. 'Dat vind ik echt heel raar. Humberto heeft het programma opgebouwd, was de ideale schoonzoon en als je dan even van je voetstuk valt of even niet meer haalt wat je moet halen qua kijkcijfers, dan moet je gewoon plaatsmaken', stelt Raymann.

'Ik vind het gewoon heel fucked up dat dit gebeurd is. 'Hummie' verdient dit niet', besluit Raymann.