×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ray J: dood Whitney Houston mijn schuld

6.01.2017 -

Ray J gelooft dat hij schuldig is aan de dood van zijn ex Whitney Houston. Volgens de zanger en acteur had hij er voor haar moeten zijn.


'Niemand kan het uitleggen, maar het was mijn fout', zei Ray J donderdag in Celebrity Big Brother zonder verdere details te geven. 'Alles wat er is gebeurd, het is allemaal mijn fout. Ik was er niet.'

Ray J had in de jaren voor de dood van Whitney, op 11 februari alweer vijf jaar geleden, een relatie met haar. De zangeres werd dood gevonden in het bad in haar hotelkamer in Beverly Hills. Volgens de lijkschouwer stierf ze door verdrinking, waarbij hartproblemen en het gebruik van cocaïne een rol speelden.

Leolah Brown, de zus van Whitney's ex Bobby Brown, gaf Ray J al eens de schuld van Whitney's overlijden. Volgens haar had de zanger Whitney cocaïne gegeven. Ray J zei eerder dat hij niet wist dat ze weer aan de drugs was.