×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rapper Boef in september voor rechter

22.08.2018 -

Rapper Boef staat op 11 september voor de rechter in Tilburg. De 25-jarige Sofiane Boussaadia moet zich voor de rechter verantwoorden voor drie keer te hard rijden.


Een van de snelheidsovertredingen beging Boef in juni 2016. Hij reed toen in een Audi met 300 kilometer per uur op de teller door Tilburg en Berkel-Enschot. Het filmpje dat hij hiervan maakte werd massaal bekeken.

Het is niet de eerste keer dat Boef voor de rechter staat. In januari vorig jaar kreeg hij van de politierechter in Breda een taakstraf van tachtig uur, waarvan veertig voorwaardelijk. De rapper had zich schuldig gemaakt aan het beledigen van een agent in een van zijn filmpjes op social media. In mei kreeg hij nogmaals een taakstraf van twintig uur voor het vernielen van een politieauto. Hij sprong in Zoetermeer twee keer op een politieauto terwijl zijn vrienden toekeken.