×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rafael van der Vaart en Estavana Polman krijgen een kindje

27.12.2016 -

Babynieuws! Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman krijgen een kindje. De twee hebben dat vol trots bekendgemaakt.


Ze moesten het natuurlijk eerst vertellen aan Rafael zijn zoontje Damián. 'EINDELIJK kunnen we iedereen vertellen dat we zwanger zijn', schrijft Estavana bij een gezinskiekje met haar stiefzoon erbij. 

Damián draagt op de foto een slabbetje en babysokjes op zijn hoofd. Hij doet alsof hij moet huilen als een baby, maar aan de blije gezichten van zijn vader en stiefmoeder te zien is het gezinnetje dolblij. 

De 33-jarige Rafael en de 24-jarige Estavana wonen samen in Denemarken, waar de blondine handbal speelt. Het wordt hun eerste kindje samen. Rafael kreeg met ex Sylvie Meis zoontje Damián, 

 

Finally we can tell everyone that we are PREGNANT #wearegonnabe4 #mom #dad #bigbrother

Een foto die is geplaatst door Estavana Polman Official Page (@estavana) op