×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rachel Hazes ligt in het ziekenhuis

11.04.2017 -

Er werd al bekend dat Rachel Hazes professionele hulp heeft gezocht voor haar problemen. Nu is ook bekend dat ze hiervoor in het ziekenhuis is opgenomen. Ze is opgenomen op de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis Tergooi.


Dit meldt een krant op basis van bronnen rond de familie De ziekenhuisopname is vrijdag gebeurd. Volgens de verklaring heeft ze hiertoe besloten na goed overleg met mensen uit haar directe omgeving.

'Rachel heeft veel meegemaakt in haar leven en dat alles bij elkaar opgeteld, is haar de laatste maanden steeds zwaarder gaan vallen', stelt het management. Roxeanne Hazes is blij dat haar moeder ruim een week geleden professionele hulp heeft gezocht. 'Ik ben ontzettend trots op mijn moeder dat zij deze stap genomen heeft. Ik zou het zeer op prijs stellen als hier respectvol mee omgegaan wordt zodat zij in alle rust kan werken aan haar herstel.'

Zoon André Hazes, die momenteel geen contact heeft met Rachel, heeft nog niet op de ziekenhuisopname van zijn moeder gereageerd. Op Instagram plaatste hij maandagavond de songtekst van zijn vader: Ik leef mijn eigen leven.