×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

R. Kelly ontkent derde sekstape

R. Kelly ontkent derde sekstape
11.03.2019 -

Nadat eerder bekend werd dat er een derde sekstape zou zijn gevonden waarop R. Kelly minderjarigen seksueel misbruikt, zegt zijn advocaat Steve Greenberg nu dat Kelly ontkent dat hij op de betreffende video staat. Dit meldt TMZ.


‘R. Kelly zegt dat hij niet met minderjarige meisjes op welke tape dan ook staat. Er wordt gezegd dat er iemand op beeld staat die op R. Kelly lijkt, maar dat betekent nog niet dat hij het daadwerkelijk is. En hij is het niet,’ aldus Greenberg. Ook meende hij dat de geplaagde zanger momenteel een soort schietschijf is. ‘Elke speculatie van Jan, Piet of Kees wordt meteen als waarheid aangenomen.’

De man die naar voren kwam met de derde sekstape, Gary Dennis, zegt geen persoonlijke band te hebben met Kelly. Hij vond de VHS-tape toen hij door zijn oude videobanden heen ging en naar eigen zeggen een band vond met de naam R. Kelly erop. Volgens hem zouden er meisjes op staan die seksuele instructies moesten uitvoeren van een man die op R. Kelly lijkt.