×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

R. Kelly kan niet lezen

R. Kelly kan niet lezen
28.04.2019 -

R. Kelly heeft zich niet goed kunnen voorbereiden op zijn rechtszaak, omdat hij leerproblemen heeft. De zanger, die wordt beschuldigd van seksueel misbruik, kan hierdoor niet lezen.


De advocaten van R. Kelly dienden de documenten in bij de rechtbank omdat zij vinden dat de 52-jarige r&b-zanger door zijn leerproblemen niet de juiste stappen heeft kunnen ondernemen om zich goed te kunnen verdedigen, meldt TMZ. Kelly kreeg de aanklacht vorige maand onder zijn neus toen hij in de gevangenis zat vanwege een alimentatieschuld, maar kon dus niet lezen wat deze precies inhield. Zijn juristen hopen nu dat de rechtbank meer tijd geeft om een goede verdediging neer te zetten.

Kelly wordt ervan verdacht vier vrouwen, onder wie drie minderjarigen, in de jaren 1998 tot en met 2010 te hebben misbruikt. De zanger, die op borgtocht vrij is, moet zich op 7 mei weer melden in de rechtbank.