×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

R. Kelly geeft zichzelf aan bij politie

R. Kelly geeft zichzelf aan bij politie
23.02.2019 -

R. Kelly heeft zichzelf aangegeven bij de politie in Chicago. Direct nadat hij zich had gemeld bij het politiebureau werd hij in de boeien geslagen.


De advocaat van de Amerikaanse zanger zei bij de arrestatie dat zijn cliënt onschuldig is, meldt CNN. ‘Ik denk dat de vrouwen liegen.’

R. Kelly (52) is officieel aangeklaagd in tien gevallen van seksueel misbruik. Een rechter in Cook County had een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd. De zaak tegen de zanger gaat volgens lokale media op 8 maart van start.

De aanklager in Cook County kondigde aan dat Kelly zaterdag zal worden voorgeleid. De zanger hoort dan of hij op borgtocht vrij mag komen. Hij riskeert drie tot zeven jaar voor elk van de beschuldigingen, aldus justitie.