×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Qmusic-dj Wim van Helden verwacht derde kindje

Qmusic-dj Wim van Helden verwacht derde kindje
23.04.2019 -

Wim van Helden krijgt er nog een kindje bij. De Qmusic-dj maakte dinsdagmiddag in het radioprogramma van zijn collega Menno Barreveld bekend dat zijn vriendin Pauline zwanger is.


Wim nam voor de gelegenheid de rubriek ‘Menno Barrevelds Brievendus’ over. Hierin kunnen luisteraars berichten insturen, maar in plaats van een bericht van een luisteraar kreeg Menno een envelop van Wim. Daarin bleek een echo te zitten. Waarna Wim vertelde dat hij weer vader wordt.

Even later gaf de 35-jarige radio-dj in zijn eigen show meer details. ‘Als alles goed gaat, wordt het hartje zomer, halverwege augustus verwacht. Lieve en Casper krijgen dan een broertje. Die twee hebben al een dimensie aan mijn leven gegeven, die ik nog niet kende. En die ik eigenlijk ook niet goed kan verwoorden.’

Wim en Pauline zijn al de ouders van dochtertje Lieve Zoë (3) en zoontje Casper Lou (1).