×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

QMusic-dj Stephan Bouwman open over depressie

28.02.2018 -

QMusic-dj Stephan Bouwman heeft vanmiddag in zijn programma openhartig bekend dat hij worstelt met een depressie.


'Het gaat gewoon niet goed met me. Het gaat gewoon klote', zei hij huilend in de uitzending. De dj voelde zich bijna verplicht om dit met zijn luisteraars te delen. 'Want er zijn heel veel mensen die zich, net als ik, dagelijks heel alleen voelen en eenzaam. En ondanks dat je omringd bent door mensen, dat maakt dan even niet uit'.

Bouwman vertelde dat hij een stemmetje in zijn hoofd heeft dat de laatste dagen steeds harder werd: 'Als ik in de spiegel kijk, dan zegt 'ie hoe lelijk ik ben en als ik iets doe dan vindt 'ie dat heel slecht'. Stephan legde uit dat hij altijd eerlijke radio wil maken, maar dat het nu zo slecht met hem gaat dat hij niet meer kan en wil doen alsof het allemaal wel goed gaat.

De dj staat op een wachtlijst voor professionele hulp: 'Dat betekent dat er zoveel mensen zijn die hulp nodig hebben, maar die die hulp niet kunnen krijgen'.

Stephan laat weten heel veel reacties te hebben gekregen op zijn emotionele ontboezemingen en bedankt iedereen daarvoor.