×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pussycat Dolls-zangeres Kimberly Wyatt in verwachting

Pussycat Dolls-zangeres Kimberly Wyatt in verwachting
27.05.2019 -

Voormalig Pussycat Dolls-zangeres Kimberly Wyatt is in verwachting van haar derde kind. De 37-jarige blondine onthulde dat blijde nieuws zondag.


‘Het was een verrassing, maar wel een geweldige,’ zegt Kimberly in OK! Magazine. ‘We waren niet van plan zo snel een derde kindje te krijgen!’ Hoewel ze nog niet weet wat het geslacht is, heeft ze wel een lichte voorkeur. ‘Ik kan niet ontkennen dat ik graag een jongen wil, maar uiteindelijk willen we natuurlijk gewoon een gelukkige en gezonde baby.’

Kimberly en haar man Max Rogers hebben al twee dochters, de 4-jarige Willow en de 1-jarige Maple. Ook Max kijkt er naar uit na twee meiden een jongen te krijgen. ‘We hebben sinds we getrouwd zijn al een lijstje met jongensnamen. Als het een meisje is, gaan we gewoon door met het bomenthema,’ zegt het Britse model.

De twee trouwden in februari 2014, drie jaar nadat ze elkaar leerden kennen tijdens een modeshow in Londen.