×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Pussycat Dolls keren terug’

2.10.2017 -

The Pussycat Dolls gaan weer optreden. Nicole Scherzinger zou samen met Ashley Roberts, Jessica Sutta, Kimberly Wyatt en Melody Thornton werken aan een comeback.


''De meiden praten al jaren over een reünie en nu hebben ze eindelijk een tijd gevonden die voor hun allemaal werkt'', vertelt een insider aan The Sun. ''Ze denken er nog steeds over na of ze een volledige tournee of slechts een handjevol optredens gaan doen. Maar ze hebben er zin in om weer met zijn allen op het podium te gaan staan.''

De ingewijde vervolgt: ''De meiden willen het verleden en onderlinge meningsverschillen achter zich laten.'' Ze willen hun successen samen vieren en hopen ook nieuwe muziek uit te brengen. ''Toen ze in 2009 stopten was dat bedoeld als pauze, dus het voelt goed om dit weer op te pakken.''

Dit moeten ze overigens hoogstwaarschijnlijk wel doen zonder het zesde en laatste lid Carmit Bachar. In 2012 zei ze dat Nicole de boel overheerste binnen de groep en dat ze alle aandacht probeerde op te eisen. Carmit zei toentertijd dat ze nooit aan een reünie zou deelnemen als Scherzinger daar onderdeel van zou zijn.