×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Problemen voor Nick en Simon in Rusland

29.10.2016 -

Nick Schilder en Simon Keizer hebben het moeilijk gehad in Moskou. Voor het nieuwe programma Talenten Zonder Centen, dat zaterdagavond te zien is op SBS6, moest het Volendamse zangduo in verschillende steden zien te overleven zonder een cent op zak. Dat ging in Moskou het moeilijkst, vertelt Nick.


“De bevolking daar reageerde niet altijd even gastvrij op ons. Toen we op het Rode Plein wilden gaan spelen, stond de politie direct voor onze neus.” Om aan geld te komen zodat Nick, Simon en hun wisselende gast-BN’er konden eten en slapen, moest het gezelschap flink aan de slag. “We konden ons niet alleen redden met onze muzikale skills en moesten dus allerlei baantjes zien te vinden.”

Voor Nick ging er tijdens de reizen naar steden als Tallinn, Tel Aviv en Seoul een wereld open. “Ik zeg altijd dat ik nog nooit in mijn leven heb gewerkt. Alleen een zaterdagbaantje voordat we als duo doorbraken. Nu heb ik voor dit programma in de bediening gewerkt, in een bierbrouwerij, mensen rondgeleid in de gevangenis, lesgegeven op school. Je krijgt als kijker zo heel andere kanten te zien van die steden.”