×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Problemen stapelen zich op voor rapper Boef

5.01.2018 -

Ook Paaspop schrapt het optreden van rapper Boef uit het programma. De organisatie keurt Boefs controversiële en provocerende uitlatingen over vrouwen van afgelopen week af. Paaspop is na Muze Misse in Oss het tweede muziekfestival waar Boef niet welkom is.


'Na nieuw en weloverwogen intern beraad is de conclusie getrokken dat de show van Boef geannuleerd dient te worden. Een conclusie waar een groot deel van het Paaspop-publiek achter staat, gezien de vele reacties die Paaspop ontvangen heeft', maakte de organisatie donderdag bekend.

Boef zou op zondag 1 april optreden in Schijndel: 'Bezoekers hebben voor Paaspop de allerhoogste prioriteit. Zij komen naar het festival om drie dagen en nachten feest te vieren, vrienden te maken, te verbroederen en een zorgeloze tijd te hebben. Spanningen vanwege een controversiële show passen daar niet bij'. Andere hiphopartiesten, die wel naar Paaspop komen zijn JeBroer, Rico & Sticks, Broederliefde, Lil Kleine, Yung Nnelg en De Jeugd Van Tegenwoordig.

Ook diverse optredens in het buitenland van Boef gaan niet door, want GOfun Partyvakanties, het jongerenmerk van reisorganisatie Corendon, heeft de samenwerking met de rapper opgezegd. 'Na een gesprek met Boef en zijn management hebben we in gezamenlijk overleg besloten om de samenwerking tussen rapper Boef en GOfun te beëindigen', meldt de organisatie van jongerenreizen. 'Vanwege de recente uitspraken van Boef lijkt het beide partijen beter om de samenwerking te staken'. GOfun organiseert partyvakanties naar bestemmingen als Chersonissos in Griekenland, Sunny Beach in Bulgarije en Lloret de Mar in Spanje.