×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Privéfoto’s George en Charlotte op straat’

24.09.2016 -

Privéfoto’s van prins George en prinses Charlotte, de kinderen van de Britse prins William, liggen naar verluidt op straat. Pippa Middleton, de jongere zus van Williams vrouw Catherine, is volgens Britse media het slachtoffer van hackers.


De hackers zouden zo’n 3000 foto’s uit de iCloud-account van Pippa hebben gestolen. De familiekiekjes worden voor grof geld anoniem te koop aangeboden. Volgens The Telegraph wordt ‘minimaal 50.000 pond’ (bijna 58.000 euro) gevraagd voor de foto’s.

Daarop staan overigens niet alleen de driejarige George en zijn eenjarige zusje Charlotte. Ook van de onlangs verloofde Pippa in trouwjurk en kiekjes van haar aanstaande James Matthews worden te koop aangeboden.

William en Kate beschermen hun privacy en die van hun twee kinderen zo veel mogelijk. Zo worden er slechts mondjesmaat foto’s van het prinsje en prinsesje vrijgegeven. Kate kreeg onlangs nog gelijk van de Independent Press Standards Organisation toen ze een klacht indiende vanwege paparazzifoto’s van George op een politiemotor, die Britse media in mei afdrukten. De hertogin van Cambridge kreeg in het verleden al vaker gelijk van de waakhond voor geprinte media.