×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prinses Leonore (4) danst De Notenkraker

Prinses Leonore (4) danst De Notenkraker
8.12.2018 -

De 4-jarige prinses Leonore heeft het klassieke balletstuk De Notenkraker gedanst. Trotse moeder prinses Madeleine van Zweden plaatste op Instagram een foto van haar in een witte tutu dansende dochter.


Vrolijk springend lijkt het meisje het tussen de andere danseresjes goed naar haar zin te hebben. Haar moeder heeft eerder gezegd dat ze veel activiteit probeert te ondernemen met haar dochter, omdat ze zo energiek is. Madeleine post vaker op Instagram over haar vrijwilligerswerk en haar familie. De vorige keer dat ze iets plaatste was tijdens Halloween. Zij staat daar met haar drie kinderen verkleed en geschminkt op de foto.

Prinses Madeleine is deze zomer met haar man Chris O'Neill en hun drie kinderen naar Florida verhuisd. De Zweedse prinses heeft voor Florida gekozen omdat ze daar de rust en anonimiteit hoopt te krijgen die ze in andere woonplaatsen niet had.