×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prinses Irene gewond bij ski-ongeval Zwitserland

Prinses Irene gewond bij ski-ongeval Zwitserland
9.03.2020 -

Prinses Irene is volgende week woensdag niet aanwezig bij de opening van een bos in Alphen aan den Rijn dat naar haar is genoemd. Ze heeft bij een ski-ongeval in Zwitserland een hersenschudding opgelopen. Dat hebben de persoonlijk assistent van de prinses en directeur Peter Derksen van Stichting Nationale Boomfeestdag zondag laten weten.


De Nationale Boomfeestdag wordt in Nederland elk jaar gehouden op de derde woensdag in maart. Alphen aan den Rijn is gastgemeente bij de 64e editie. Als dank voor haar jarenlange inzet voor de natuur en omdat ze in augustus 80 is geworden, laat de stichting het IreneBos aanplanten. Het bos beslaat ruim 23 hectare.

Prinses Irene was donderdag op de piste toen een andere skiër hard tegen haar aan botste. Ze droeg op dat moment een helm. “Met pijn in het hart heeft ze moeten afzeggen”, aldus haar woordvoerster.

De prinses zal volgens Derksen bij de feestelijke opening van het bos worden vervangen door haar oudste zoon, prins Carlos.

Lees ook:

Giel Beelen dolgelukkig met vriendin Malou, maar: ‘Ik hou nog van Nicolien’

Gordon heeft het moeilijk: ‘Het is van binnen niet op orde’

Tino Martin en Kimberley willen trouwen