×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prinses Eugenie bedankt voor felicitaties

Prinses Eugenie bedankt voor felicitaties
5.11.2018 -

Prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank zijn dankbaar voor het overweldigende aantal felicitaties dat ze mochten ontvangen na hun huwelijk op 12 oktober. Ze hebben iedereen een bedankkaart teruggestuurd met daarop een foto van het bruidspaar en de bruidskinderen. Deze foto is gemaakt door de officiële huwelijksfotograaf Alex Bramall.


'We willen u vanuit het diepste van ons hart bedanken voor het zo speciaal maken van onze bruiloft en voor het feit dat u aan ons denkt terwijl wij aan ons leven als getrouwd stel beginnen', staat er handgeschreven bij. 'We zijn volledig overweldigd door blijdschap.'

Eugenie en Jack gaven elkaar vrijdag 12 oktober het jawoord in de kapel van St. George in Windsor Castle. Koningshuisfan Bradley Donovan-Baird stuurde ze een felicitatie en plaatste het bedankkaartje op Instagram. 'Ik stuur sinds 2016 felicitaties naar Britse en Europese koningshuizen. Het is elke keer weer fantastisch als ik een antwoord terugkrijg. Ik ben de hofhouding die dit mogelijk maakt altijd erg dankbaar', zegt Bradley op Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @loopycrown3 op