×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prinses Charlotte voor het eerst naar school

Prinses Charlotte voor het eerst naar school
4.01.2018 -

Prinses Charlotte, dochter van William en Kate, mag al naar school! Het meisje is pas twee jaar oud maar zette vandaag haar eerste stapjes op de peuterschool. Dit schrijft de Britse krant Express.


En het prinsesje gaat niet naar zomaar een schooltje, papa en mama betalen maar liefst 17.000 euro per jaar voor de school van hun dochter.

Wat opvallend is, is dat dochter Charlotte naar een andere school gaat dan haar broertje George. Hij gaat namelijk naar de Westacre Montessori School in Norfolk terwijl zijn zusje naar Willcocks Nursery School in London gaat. Het verschil zit hem in het feit dat William en Kate nog in Norfolk woonden toen het prinsje voor het eerst naar school ging en dat zij nu, vanwege de verwachting van het derde kindje, zijn terugverhuisd naar London's Kensington Palace.

Daarbij kan het verschil volgens Britse media ook duiden op het verschil in rollen voor de toekomst voor het prinsje en prinsesje. Maar dat zijn puur speculaties. 

Met allebei de kinderen onder de pannen, kan Kate zich in alle rust voorbereiden op de bevalling van hun derde kindje. 

 (Foto: Kensington Palace)