×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prinses Charlotte naar balletles

Prinses Charlotte naar balletles
19.12.2018 -

Prinses Charlotte houdt van dansen. Het dochtertje van prins William en zijn vrouw Catherine gaat wekelijks naar balletles, weet People.


le.

Charlotte (3) krijgt les op een dansschool in Zuid-Londen waar ze sinds een paar maanden pirouettes en pliés probeert te maken. Deze hobby deelt ze met haar broertje prins George, die als onderdeel van zijn eerste jaar op de Thomas's Battersea School balletles krijgt. 'Mijn dochter Charlotte houdt van dansen', vertelde William in maart trots. 'George doet ook aan dansen. Hij vindt het geweldig.'

Eerder deze maand nam Kate haar dochter mee naar een voorstelling van De Notenkraker. Het jonge danseresje zou genoten hebben van de show in de Royal Opera House in Londen. Na afloop mocht ze ook nog een aantal dansers ontmoeten.