Prinses Caroline’s oudste kinderen gaan trouwen

Charlotte Casiraghi en haar vriend Gad Elmaleh hebben zich verloofd. Dat meldt People. De twee zouden elkaar nog dit najaar tijdens een intieme ceremonie het jawoord willen geven.

Bronnen rondom het stel bevestigen ook dat Charlotte, de oudste dochter van prinses Caroline van Monaco, en Gad (42) een kindje verwachten, die geruchten gingen al een tijdje. Charlotte (27) zou vlak voor kerst zijn uitgerekend.

De twee leerden elkaar in 2011 kennen op een feestje van een gemeenschappelijke vriend. Prinses Caroline werd in maart voor de eerste keer oma. Haar zoon Andrea werd toen de trotse vader van baby Sacha.

Ook Andrea Casiraghi, de oudste zoon van prinses Caroline van Hannover en Monaco, gaat trouwen. Eind deze maand stapt hij in het huwelijksbootje met zijn verloofde Tatiana Santo Domingo. Dat meldt althans het doorgaans goed geïnformeerde Franse weekblad Paris Match.

De bruiloft van Andrea en Tatiana, die eerder dit jaar al een zoon kregen, zou op 31 augustus plaatsvinden. Het paleis in Monaco heeft nog niets bekendgemaakt over het voorgenomen huwelijk dat voor dit jaar is gepland. Tatiana wilde wachten tot hun baby Sasha was geboren.

Andrea (29) is het oudste kind uit het tweede huwelijk van de in totaal drie keer getrouwde prinses Caroline, de oudste zus van vorst Albert II. Caroline is de eerste in de lijn van troonopvolging zo lang Albert geen wettige nakomelingen heeft, Andrea is tweede.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen