×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prinses Beatrix vertrokken uit Bonaire

Prinses Beatrix vertrokken uit Bonaire
2.12.2018 -

Prinses Beatrix is zaterdag aan het einde van de middag (lokale tijd) met een speciaal gecharterd vliegtuig vanaf het internationale vliegveld Flamingo uit Bonaire vertrokken naar Amsterdam. De prinses was sinds woensdagmiddag voor een werkbezoek op het Caribische eiland.


Het bezoek van Beatrix was op uitnodiging van Stinapa, de stichting die op Bonaire zorg draagt voor de nationale parken, zowel op land als op zee. Stinapa is aangesloten bij de Dutch Caribbean Nature Alliance, waarvan prinses Beatrix sinds de oprichting in 2006 beschermvrouw is. In de alliantie werken zes organisaties samen, van elk van de zes eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen één.

In voorgaande jaren bezocht de voormalige koningin al Sint Maarten en Aruba om ook daar natuurprojecten te bekijken en het natuurbehoud te steunen. De hoop is dat Beatrix de komende jaren ook de natuurorganisaties op Saba, St Eustatius en Curaçao nog gaat bezoeken.